Blog

Így aludd karcsúvá magad!

Fogyás éjszaka, alvás közben: lehetséges? Ugye milyen lehetetlenül hangzik, de csak óvatosan a korai ítélkezéssel: a módszer valóban működhet, ha néhány feltételnek eleget teszünk.

Az emberi szervezet az éjszakai pihenés fázisát többek között arra használja, hogy regenerálódjon, és új erővel töltődjön fel. Az ehhez szükséges energiát elsősorban a zsírraktárainkból nyeri, feltéve, hogy a vacsorát megfelelően állítottuk össze.

7 bizonyított tény, amit tudnod kell az étcsokoládéról!

Csak kevés olyan ember létezik, aki ne szeretné az étcsokoládét. Viszont sokan félve falatozgatnak belőle, tartva az esetleges súlyfeleslegtől, pedig számtalan jótékony hatással is bír!

Persze, ha két orcára zabáljuk, akkor nem az. Azonban van olyan, hogy jó csokoládé – a min. kb. 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé–,melynek fogyasztása már orvosok által is bizonyítottan hasznos a szervezetünknek….

Miért kell-különösen a fogyókúra alatt-sok folyadékot inni?

Mindannyian tudjuk, hogy a víz nélkülözhetetlen az élethez. Ha folyadékháztartásunk egyensúlyi helyzetben van, akkor testsúlyunk több, mint 50 %-át (felnőtt férfiaknál 60%, nőknél – a nagyobb testzsír-százalék miatt – 50%) víz alkotja.

Mindennapi életünk során egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges táplálkozás. A kiegyensúlyozott étkezésen belül vagy azon túl a megfelelő minőségű és mennyiségű folyadékfogyasztásra is nagy figyelmet kell fordítani, különösen a nyári, meleg időszakban…

TOP 5 tipp a hatékony méregtelenítéshez!

Fejfájás, fáradtság,  elhízás, emésztési zavarok, puffadás, hullámzó kedélyállapot, különféle bőrproblémák -pattanások, narancsbőr-, gyakori fertőzések, hormonális zavarok… Ismerősek? Na, ezek a tünetek pontosan arra utalnak, hogy sürgősen méregtelenítened kell a szervezeted.

A detoxifikáció, azaz a méregtelenítés egy olyan természetesen lejátszódó folyamat a szervezetünkben, amely során megtisztul a szervezetünk az egészségünkre veszélyt jelentő, káros anyagoktól, lerakódásoktól….

Kérdésed van? Írj bátran!

info@biolent.hu

© 2016-2018 Biolent

Kövess minket!