Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések

Hogyan adagoljam, mennyit igyak a teából?

Mindkét teából egy adag kb. 2-3g-ot tesz ki. Az adagolásról bővebb utasítást a termékoldalon illetve a teák csomagolásán találhatsz.

 

Terhesek/szoptató kismamák is fogyaszthatják?

A teában nem található olyan gyógynövény, aminek bármilyen hatóanyaga közvetlenül összeköthető lenne a kismamára, vagy magzatra való veszéllyel, de alapvetően nem javasoljuk. Kérd ki szakorvosod, gyógyszerészed véleményét.

 

Más teát/gyógyszert is fogyasztok, keverhetem az Biolent teákkal?

Mivel számtalan tea/gyógyszer kombináció létezik, ezért a pontos összetevők ismerete nélkül nem tudjuk megválaszolni. Kérd ki inkább szakorvosod, gyógyszerészed véleményét.

 

Megrendeltem a teát, de nem kaptam semmi visszaigazolást?

Természetesen előfordulhat rendszerhiba, de nagyobb a valószínűsége, hogy az e-mail SPAM, vagy “Egyéb” vagy valamilyen egyéb szűrőmappába került és ezért nem látod a beérkezett levelek között. Először nézd át ezeket, ha így sem találod, vedd fel velünk a kapcsolatot itt: info@biolent.hu.

 

Megrendeltem a teát előreutalással, de nem jött meg a csomag?

Sajnos volt már rá példa, hogy valaki először elutalta az összeget, de mi nem kaptuk meg. Utólag kiderült, hogy az összeg sosem hagyta el a vásárló bankszámláját, mert nem adott meg egy kódot, vagy valamilyen adatot rosszul adott meg, viszont ezt már nem látta. Tehát minden esetben ellenőrizd, hogy az összeg valóban elhagyta-e a bankszámládat, ugyanis addig nem tudjuk feldolgozni a rendelést, amíg hozzánk nem érkezik meg az utalás.

 

Kaptam emailt a rendelés feldolgozásáról, de nem érkezett meg a csomagom?

Ha emailt kapsz a rendelés feldolgozásáról, akkor a csomagot átadtuk az MPL-nek. Innen többféle eshetőség is van, ami miatt esetleg késik a csomag, nem talál a futár stb, de ezekről minden esetben kapsz tőlük valamilyen értesítést. Ha mégsem, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk. Itt: info@biolent.hu.

 

 

Bármilyen egyéb kérdésed felmerül, ne habozz írni nekünk az info@biolent.hu e-mail címen!

Vásárlással kapcsolatos kérdések

 

Rendelés menete

 

1. A kiválasztott terméket az adott termékoldalon rakd a virtuális kosaradba a “Kosárba rakom / Megveszem” gomb megnyomásával, ezt követően automatikusan a Kosár oldalra kerülsz.

 

2. A Kosár oldalon a “Kosár végösszeg” táblázatban ellenőrizd le az összeg helyességét (termék ára és a szállítási díj; mely egységesen minden fizetési módnál 990 Ft), majd irány a Pénztár, a “Tovább a pénztárhoz” gombra klikkeléssel.

 

3. Töltsd ki a “Számlázási adatok” – at. A piros csillakkal jelölt mezőket kötelező megadni azért, hogy a csomagot megfelelően eljuttathassuk hozzád. Itt válaszd ki a neked megfelelő fizetési módot.

 

4. Ezt követően kattints a “Rendelés elküldése” gombra, illetve, ha a Bankkártyás fizetés PayPallal fizetési módot választod, akkor kattints a “Tovább a PayPalhoz” gombra.Ebben az esetben automatikusan átirányításra kerülsz a PayPal biztonságos oldalára, ahol használhatod bankkártyádat vagy már meglévő PayPal felhasználódat a számla kiegyenlítésére. A tranzakció lezártát követően automatikusan visszakerülsz a biolent.hu oldalra, ahol egy összesítést láthatsz a fizetési adatokról.

 

5. Kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt. ( nézd meg az Egyéb mappát is, ha nincs a beérkező leveleid között)

 

6. Ha a közvetlen banki átutalásos fizetési módot választottad, akkor az e-mailben érkező számlaszámra a megfelelő összeget utald át.

 

7. Az utalás beérkezte után, vagy ha utánvétes fizetési módot választottál, terheléstől függően 1-2 munkanapon belül feldolgozzuk rendelésed és átadjuk az MPL futárszolgálatnak kézbesítésre.

 

8. A futárszolgálat a kiszállítás nyomonkövetéséről és a várható szállítási időpontról e-mailben és/vagy SMS-ben értesít (feltéve, ha helyesen adtad meg az e-mail címed és a telefonszámod).

 

9. Előreutalás esetén már csak át kell venned a csomagod. Utánvétes rendelés esetén, a vásárlási végösszeget (ami a visszaigazoló e-mailben is szerepel) kell a futárnak készpénzben fizetni.

 

Kérdésed van? Írj bátran!

info@biolent.hu

© 2016-2018 Biolent

Kövess minket!