Szállítási és fizetési feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Házhozszállítás díja

A házhozszállítás díja: minden fizetési mód esetén egységesen 990 Ft ( közvetlen banki átutalás, PayPallal és bankkártyás fizetés illetve utánvétel esetén is) és 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 8.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatban (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a MPL ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat. (Ha semmit nem kapsz az MPL-től, minket is értesíthetsz : info@biolent.hu.) Emellett, ha a futár ütközik problémába a kiszállítás során, akkor a rendelés folyamán megadott telefonszámon fog téged keresni.

A megrendelés folyamán van rá lehetőség, hogy a szállítást egy adott napra kérd. Ezt a rendelés megjegyzés rovatában jelezheted nekünk. Amennyiben valamilyen ok miatt nem tudod átvenni a megrendelést, a futárszolgálat a következő munkanapon újra megkísérli kiszállítani az árut.

Rendelés pontos menetéről itt találsz segédletet a “Vásárlással kapcsolatos kérdések” menüpontban: Gyakran Ismételt Kérdések

Fizetési módok:

Közvetlen banki előre átutalás

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés folyamán kapott bankszámlaszámra lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. ( Kényelmesen bármely bankfiókból vagy a saját internetes bankodból tudod a megrendelt termék és a szállítási költség értékét a cégünk számlájára utalni.) Amikor az összeg beérkezett, azonnal nekiállunk rendelésed feldolgozásának. (Kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy ez a fizetési mód nem azonnal, az összeg beérkezése másnapra is csúszhat.) A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással.

Utánvétes fizetési mód az árú átvételekor készpénzben a futárnak

Utánvétes fizetés esetén a rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

PayPal és bankkártyás fizetési mód

Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatod bankkártyádat vagy már meglévő PayPal felhasználódat a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnod, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el hozzánk. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

Szállítási mód:

MPL Magyar posta futárszolgálata

A magyar posta futárszolgálata házhoz kézbesíti a megrendelt terméket. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik , kérjük olyan címet adj meg , ahol át tudod venni a csomagodat.

Lehetőség van munkahelyi címet is megadni, ebben az estben mindenképpen jelezd számunkra a cég pontos nevét is illetve , ha van recepció stb.

A Magyar posta futárszolgálata ha az első kézbesítés sikertelen akkor a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést. Amennyiben a második kézbesítés is  sikertelen, úgy  még 10 napig a megadott postán átvehető a csomag.

A MPL nyomkövetési rendszerében láthatod, hogy hol van a csomagod. A kiszállítás részleteiről a Magyar posta e-mail vagy SMS formájában tájékoztat.

Szállítási díj minden esetben (közvetlen banki átutalás, PayPal és bankkártyás fizetés illetve utánvét) egységesen: 990 Ft/csomag

Kérdésed van? Keress minket bátran!

info@biolent.hu

© 2015-2017 Biolent

Kövess minket!